Meld dig ind i FaKD

Pr. 1. oktober 2018 samles de kliniske diætister i Kost & Ernæringsforbundet

Hvis du som klinisk diætist ønsker at være medlem af Fagligt Selskab af Kliniske Diætister, kan du melde dig ind i Kost & Ernæringsforbundet og du vil pr. 1. oktober automatisk være en del af FaKD som fagligt selskab.

Medlemmerne fra FaKD (Foreningen af Kliniske Diætister) og Kost & Ernæringsforbundet afgjorde på ekstraordinære generalforsamlinger, at de skal være sammen om fremtiden.

De to organisationer har længe arbejdet på at forene kræfterne, og nu kan visionen 'En samlet profession, en fælles fremtid, én organisation' føres ude i livet. Ambitionen er at få større gennemslagskraft i forhold til politiske mærkesager, arbejdsgivere og at styrke den faglige profil.

I praksis betyder sammenlægningen at alle medlemmer pr. 1 oktober organiseres i Kost & Ernæringsforbundet, og at FaKD skifter navn til 'Fagligt Selskab af Kliniske Diætister' - og dermed bliver Kost & Ernæringsforbundets første faglige selskab.

Vi har udarbejdet en FAQ til dig, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål.

Du kan her læse vedtægterne samt bilag 1 og samarbejdsaftalen, som der blev stemt ja til på den ekstraordinære generalforsamling

 

 

 

Fejl i login

Du kunne ikke logges ind.

Er du oprettet på den nye hjemmeside?

Hvis ikke, så tilmeld dig vore medlemskartotek nu og få fordele.
Klik her for at gå til tilmelding